Korting Zalando

Korting Zalando

Zalando heeft vaak ook mooie kortingen om net wat meer te genieten van de je recente aankoop. Net als bij de domino’s zijn er alleen een paar goede platformen die echt de korting aanbieden als dat er gezegd wordt. In deze blog vind je daarom de beste bespaartips voor bij de Zalando.

Via de Zalando nieuwsbrief is er bijna altijd wel korting te vinden, echter ben ik ervan overtuigd dat de korting hierop minder is dan bij sommige andere aanbieders. Ook best wel logisch, want Zalando wil er natuurlijk ook zoveel mogelijk aan over houden.

Via www.spydeals.nl zijn er kortingscodes te vinden voor de Zalando vanaf die soms wel ervoor zorgen dat je 70% minder betaald op je uiteindelijke bedrag. Laten we nu eerlijk zijn. 70% is echt heel veel. Andere aanbieders bieden ook zeker niet zo’n hoge kortingen aan. Toch zijn er nog wat enkele andere goede aanbiedingswebsites zoals: acties.nl of kortingscodes.nl/zalando.

Verder heb je ook nog de mogelijkheid dat je je email achterlaat op de Zalando website waardoor je tot 10% korting krijgt op elke bestelling. Hierdoor ben je ook wel automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Maar de nieuwsbrief is gratis dus dat valt dan weer erg mee.

Goedkoper je kleding kunnen halen is super fijn, dit zouden we allemaal wel eens willen. Zorg ervoor dat als je dus kleren haalt dat je dit niet vergeet. In je hele leven kun je echt veel geld besparen met zo’n hoge kortingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *