Korting Domino’s

Korting Domino’s

Je wil iets lekkers gaan eten maar hebt deze dagen niet te veel te besteden. Je moet nog wat rekeningen betalen dus eigenlijk moet het zo goedkoop mogelijk. Pizza dat is waar je echt trek in hebt. Om zo goedkoop mogelijk je pizza te bestellen zoek je online naar alternatieven en dan kom je weer een kortingsbon tegen van de Domino’s met een heerlijke deal. Als het om kortingscodes gaat heb je altijd wel ergens een lopende actie. Bij Domino’s bijvoorbeeld heb je wel heel vaak korting. Dit komt door kortingscodes in een bepaalde maand, of altijd geldige kortingscodes. Hoe je ze vind, dat gaan we je haarfijn uitleggen in deze blog.

Kortingsbonnen

Er zijn veel verschillende aanbieders van de domino’s kortingsbonnen. De makkelijkste om te vinden is op de domino’s site zelf. Op de site heb je namelijk een tab kortingscodes en coupons. Zodra je daar gaat kijken zie je momenteel 3 kortingsbonnen.

  1. 2 euro korting op een bestelling van 25 euro (exclusief promopizza)
  2. 1 euro korting op een kipproduct
  3. Gratis Cinnastix bij het bestellen van 3 pizza’s

Andere aanbieders van de kortingscodes hebben ook weer andere deals. Zo vind je bijvoorbeeld op kortingscode.nl een korting bon voor december 2020 waarbij je 1+1 gratis kan krijgen bij Domino’s of 35% korting op de gehele bestelling.

Website aanbieders

Dan als laatste en beste optie waar ik zelf altijd op kijk voor een korting bon die voor de Domino’s geld is op Pizzapirate.co/dominos. Op deze site staat altijd een groot overzicht van alle kortingscodes die op dit moment geldig zijn om zo goedkoop mogelijk je pizza te halen en lekker te gaan eten. Deze kortingen werken zowel voor bezorgen en afhalen op de meeste vestigingen. Van stapelkortingen tot een extra product gratis erbij. Alles is te vinden op deze site. Momenteel staan er 37 kortingscodes op waarvan je zelf de beste kan uitkiezen. De korting die ik graag gebruik is de 2e pizza voor 2 euro of 1 + 1 pizza gratis. Zo betaal je nooit meer te veel en kun je altijd lekker gaan eten.

De kortingen die je kan krijgen bij Domino’s zal je portemonnee heel fijn vinden. In het weekend halen we namelijk af en toe een pizza bij de Domino’s en sinds het gebruiken van kortingscodes zijn bestellingen af en toe wel 40% goedkoper dan als we de volle prijs zouden betalen. Nu denk je dat dat wel mee valt op een keer pizza halen, maar moet je even na gaan dat je per jaar echt flink wat geld overhoud. Of dit daarna aan andere dingen besteed wordt, of dat je het geld mooi aan de kant zet kan ieder voor zichzelf bepalen. Het enige wat we allemaal ervaren is dat korting toch een fijne, typisch Nederlandse insteek is om uiteindelijk toch die pizza’s te gaan halen.

In de volgende blogs gaan we het ook hebben over korting en kun je gaan kijken of je nog slimme koopjes kan vinden tussen kortingscodes voor een ticket naar de Efteling of voor een bestelling bij Zalando.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *