Gratis zonnebank

Gratis zonnebank

Iedereen zou wel eens een keer lekker gratis naar de zonnebank willen om wat bij te kleuren. Konden we maar eens zon zonnebank studio binnenlopen en vragen om het een keer te testen. Nu is de grote vraag: kan dat? En kun je zo gratis een beetje bijkleuren? Of zijn er wellicht andere gratis opties die je zou kunnen uitvoeren om bruiner te worden. In deze blog zul je alles te weten komen over de meest goedkope/gratis varianten om lekker in het binnenshuis in het zonnetje gezet te worden.

Het proberen waard

Er zijn zoveel verschillende zonnebankstudio’s door heel Nederland. Bij al deze studio’s zou je best eens een keer kunnen proberen naar binnen te lopen met het verhaal dat je niet echt weet of de zonnebank wel iets voor jou is. Wellicht omdat je een lichte huid hebt, het nog nooit eerder hebt overwogen, of omdat je goede dingen over de studio waar je nu staat hebt gehoord van een vriend en het wel is zou willen testen voordat je echt een keer naar binnen gaat. Er zullen vast een hoop zonnebankstudio’s zijn die je afwijzen en zeggen dat je dan wel echt zult moeten betalen. Echter zullen er zeker wat zijn die je gratis een keer de zonnebank laten proberen. Zo kun je toch een keer gaan en hoeft het niet eens iets te kosten. Handig!

Marktplaats

Ook zijn er op Marktplaats een hoop verschillende mensen die een product aanbieden om gratis af te halen. Ook met zonnebanken komt dit vaak voor. Het is een groot voorwerp die online niet al te best verkocht worden en dus voor een dumpprijs na een lange tijd in de weg gestaan te hebben binnenshuis verkocht of gratis weggeven worden. Voor dit soort acties is het dus goed om marktplaats in de gaten te houden.

Combineren met

Een andere gratis optie is natuurlijk genieten van de zon buiten. Maar wat nou als het weer toch niet mee zit? Zijn er dan nog meer opties om toch van de zon te kunnen genieten? Ja, alleen zult u dan moeten bekijken of er al iets is zoals een sport abonnement dat u heeft wat u kan combineren met het relaxen onder de zonnebank. Een goed voorbeeld, is fit for free. Bij fit for free hebben ze namelijk de mogelijkheid om naast het sporten ook onder de zonnebank te gaan. Dit is natuurlijk super fijn om de spieren na een workout te laten ontspannen onder de zonnebank. Deze optie is dus niet helemaal gratis maar kan wellicht wel gecombineerd worden met een abonnement dat u misschien al heeft. Zo bent u alsnog een stuk goedkoper uit dan weer een extra abonnement bij de zonnebankstudio.

Ook voor de zonnebank zijn er veel goedkope alternatieven om er toch van te kunnen genieten. Weet jij nog meer alternatieven die we niet benoemd hebben maar wel heel handig van pas kunnen komen. Laat het dan even weten in de comments onder de blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *