Gratis parkeren Breda

Gratis parkeren Breda

Breda is een stad waar dagelijks veel woon/werk verkeer naar toe gaat, waar veel scholieren naartoe gaan of mensen die zin hebben om een keer Breda te bezoeken. Het is er vaak ook druk op de parkeerplaatsen en die parkeerplekken zijn zeker niet altijd even goedkoop. Met deze blog kan je gratis handige tips krijgen om de auto zo goedkoop mogelijk ergens neer te zetten met een dagje uit.

Dagje uit of school/werk?

Ga je naar school of naar het werk, dan zal er vaak een parkeerplaats bij de scholen of je werk zijn waar je de auto kwijt kan. Maar stel hij staat vol of je komt er niet meer in, wat doe je dan? Je wilt natuurlijk niet te veel kwijt zijn aan een dag studeren of werken. Zoek dan de dichtstbijzijnde woonwijk op en zet de auto ergens neer waar genoeg parkeerplek is. Zo voorkom je dat er een hoop geld wordt misgelopen waarop je jaarlijks weer meer centen overhoud of kan uitgeven aan leukere dingen. Een goedkope en slimme tactiek.

Wil je naar Breda voor een leuk dagje uit, ondanks het huidige corona virus. Dan is het als student makkelijk om de trein te nemen, maar voor de niet studenten is het parkeren op dichtstbijzijnde parkeerplaatsen toch wel erg duur. Gelukkig is hiervoor een goedkopere variant te vinden waardoor je met een uitje in ieder geval al niet te veel kwijt bent aan het parkeren.

Parkbee

Deze variant is ParkBee, voor maar 10 euro per dag kan je op elke parkeerplek in Breda parkeren. Ook is dit mogelijk vanaf 2 euro per uur mocht je er minder lang dan 5 uur staan. Hoe tof is dit. Af en toe zijn er zelfs acties voor 7.50 per dag of 1 euro per uur. Dit maakt een uitje nog vele malen aantrekkelijker. De gemiddelde tarieven in Breda liggen rond de 2,40 per uur. Nu zal je denken wat maakt die 40 cent per uur nou weer uit. Echter kun je na 4 uur per dag toch weer die extra 2 euro in je zak steken om iets leukers van te doen dan je auto ergens laten staan.

Volledig gratis parkeren kan dus het beste door je auto ergens in een wijk te zetten waar geen borden staan dat je een parkeerkaart nodig hebt om daar te mogen staan. Voor dagelijks je auto wegzettten in Breda is dit veruit de beste optie en bespaar je elke dag minimaal 1-5% van wat je die dag verdient hebt op parkeren. Super handig en dus echt een aanrader. Ook kun je bij een eenmalig bezoek aan Breda dit doen, alleen bestaat de kans dat je ver moet lopen naar het centrum en is ParkBee dus een zeer goed alternatief. Zij begrijpen volledig dat parkeren niet zoveel kosten met zich mee moeten brengen voor een leuk dagje uit en compenseren het daardoor altijd met een goede deal of vaste lage tarieven. Check voor meer info dus ook parkbee.com/parkeren/breda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *