Gratis naar het pretpark!

Gratis naar het pretpark!

Wie houdt er niet van een dagje naar het pretpark? Het probleem is: het wordt steeds duurder om daar een dag te spenderen. De Gierige Gasten op Youtube hebben geprobeerd om binnen te komen, om zo een extreem goedkoop dagje pretpark te vieren. Zij hebben drie video’s gemaakt over dit onderwerp en hoe zij de beveiliging en ingang konden vermijden om zo van een pretpark te kunnen genieten.

Truc 1
In de eerste video die zij publiceerden, probeerden ze om de Efteling binnen te komen door via de personeelsingang naar binnen proberen te lopen. Ze hadden allemaal bijpassende nette schoenen aangedaan en hoopten zo door de personeelsingang te lopen, zonder dat iemand ze zag of hoorde. Op weg door de verschillende halletjes naar de rest van het park kwamen zij niemand tegen, en dus kwamen zij met gemak het pretpark binnen. Eenmaal binnen werden zij ook niet door personeel tegengehouden of weggestuurd, dus ze waren compleet ongezien gratis binnengekomen. Het enige probleem, is dat het personeel van de Efteling deze video wellicht ook heeft gezien, en dus zullen zij al een poortje hebben neergezet waar alleen personeel door kan, maar het is het altijd waard om te proberen!

Truc 2
In de tweede video proberen ze om Warner Bros Movie World in te komen door één van de mannen in een kinderwagen te leggen en te zeggen dat het een baby is. Eerst haalden ze een kinderwagen die ze zo veranderden, dat er een volwassen persoon in past. Dan moesten ze bij de kassa vertellen dat degene in de wagen jong genoeg is om gratis te zijn, en daarna door het poortje bij de echte ingang. Het eerste deel ging vloeiender dan het tweede deel, maar ze zijn het pretpark ingekomen. Dus als je voor een beetje kosten één kaartje minder wil betalen, dan is dit een hele goede optie, en hoe kleiner je bent, hoe makkelijker je in een aangepaste kinderwagen past. Hier zit natuurlijk wel een hoop meer risico aan verbonden, aangezien de medewerker het bijna doorhad toen ze naar de “baby” keek in de wagen, maar de mannen liepen snel door om ontdekking te voorkomen.

Wie niet waagt wie niet wint
Zo zie je maar dat als je een creatieve gedachtegang hebt, een dagje gratis pretpark er best in zit. Deze trucs zijn niet gegarandeerd succesvol maar ze zijn zeker het proberen waard. Zo als het spreekwoord luidt, wie niet waagt wie niet wint. Wil jij meer gierige trucs zien zodat je nooit meer krap bij kas zit? Neem dan een kijkje bij onze andere blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *