Gratis bioscoopkaartjes

Gratis bioscoopkaartjes

De gierige gasten zijn op pad gegaan om te kijken hoe je gratis bioscoop kaartjes kunt krijgen. Hiervoor hebben zei meerdere pogingen gedaan waarvan er enkele gelukt zijn en enkele niet. Zo probeerden zei onder andere als plant binnen te komen en als schoonmakers.

Ik zal beginnen met de manieren die niet werken dat zijn de volgende. Je verstoppen in een plantenbak en steeds beetje bij beetje je verplaatsen richting de zaal zal niet werken. Ook de optie om met 2 personen verkleed te gaan als 1 persoon door op elkaars schouders te zitten zal falen. Probeer deze opties dan ook niet….

De andere 3 manieren die zij geprobeerd hebben pakten wel goed uit. Al moet je niet bang zijn om jezelf even flink voor lul te zetten. Voor de volgende aantal werkende opties is een nodige portie bluf en schaamte voor nodig.

 1. Ga op de vuist met elkaar om gratis binnen te komen.
 2. Val flauw om zo gratis binnen te glippen.
 3. Of doe je voor als klusjesman of schoonmaker om zo je weg naar binnen te wanen.

Hoe gaan deze trucjes te werk?

Ik zal al deze trucjes even kort uit toelichten zodat jullie zelf ook een gratis bioscoop kaartje kunnen proberen te bemachtigen.

Truc 1, Ga op de vuist met elkaar om gratis binnen te komen.
Bij deze manier zorgen de gierige gasten voor een afleiding waardoor de kaartverkoopster niet meer let op wie er naar binnen gaat. De gierige gasten gaan dan ook letterlijk op de vuist voor de balie van de ticket verkoopster omdat de één voor de ander geen kaartje zou willen kopen terwijl hij nog wel schulden bij hem heeft. Terwijl de 2 al ‘’vechtend’’ op de grond liggen en zo de verkoopster afleiden loopt of lopen de andere personen zo naar de zaal voor de film. Easy as that!

Benodigdheden

 • Minstens 3 man
 • De juiste dosis bluf

Truc 2, Val flauw om zo gratis binnen te glippen.
Eigenlijk lijkt deze manier van de gierige gasten erg op die hiervoor. Het verschil is dat bij deze manier de verkoopster word afgeleid door iemand die doet alsof hij flauwvalt en daarmee de verkoopster haar aandacht pakt. Deze verkoopster zal vervolgens gaan bellen met bhv/EHBO. Op dat moment kunnen jou vrienden naar de juiste filmzaal lopen. Geniet op deze manier van jullie gratis bioscoop kaartjes.

Benodigdheden

 • Minstens 3 man
 • De juiste dosis bluf
 • Een flinke dosis schaamte

Truc 3, doe je voor als klusjesman of schoonmaker om zo je weg naar binnen te wanen.
Hierbij komt het aan op jou pokerface en of je een beetje kunt bluffen. Doe je voor als elektricien, schoonmaker of klusjesman. Loop zelfverzekerd naar binnen en als iemand aan je vraagt wat je komt doen noem je een naam en zeg je dat je de nieuwe werknemer bent die de klusjes komt doen die bij het gekozen beroep passen. Op deze manier loop je zo gratis naar binnen en geniet je wederom van gratis bioscoop kaartjes.

Benodigdheden

 • De juiste dosis bluf
 • Een outfit die past bij het beroep wat je gekozen hebt, en die makkelijk op te bergen is.
 • Een pokerface

Na al deze manieren getest te hebben zijn de gierige gasten tot de conclusie gekomen dat al deze trucjes zeker werken maar niet netjes zijn. Wij raden u dan ook aan om gewoon netjes te betalen als u naar de bioscoop wilt. Mocht u toch deze trucs willen proberen dan ligt de verantwoordelijk volleig bij jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *