Goedkoop all you can eat

Goedkoop all you can eat

Iedereen houd er van om zo nu en dan eens lekker te gaan uit eten. Maar je blijft natuurlijk een Nederlander en die houden van gratis en goedkoop. Ook zit je liever niet krap bij kas voor de rest van de maand omdat je uit eten bent geweest. vandaar dat wij jou vandaag gaan vertellen hoe jij goedkoop all you can eat kan eten. Ben je benieuwd? Lees dan vooral verder.

De grote all you can eat wisseltruc

Deze truc is gebaseerd op een video van de gierige gasten. We hebben onze eigen draai eraan gegeven. Natuurlijk kunnen we nu tijdens de covid-19 pandemie niet uit eten maar houd deze truc dan maar in je achterhoofd voor een later moment.

Benodigdheden

 • Een goede dosis bluf
 • Pakje sigaretten(kan ook een leeg pakje zijn)
 • Een outfit die bij beide past(jas, trui en of pet)
 • 4 personen.
 • Honger 😉

Om goedkoop all you can eat uit eten te gaan hebben de gierige gasten het volgende idee bedacht. Ze zijn op zoek gegaan naar een all you can eat restaurant en hebben er een reservering gemaakt voor 2, vervolgens hebben ze op de helft van de avond gewisseld met hun andere 2 vrienden die beide een identieke outfit aan hadden. Maar is dit ook gelukt? Het antwoord zal ik alvast verklappen. JA het is gelukt, ze hebben met 4 man all you can eat gegeten voor de prijs van 2. Lekker goedkoop natuurlijk. Hoe gaat deze truc nou precies in ze werk…… ik zal jullie een stappenplan geven.

 1. Zoek 3 vrienden(totaal 4 man) en zorg voor een pakje sigaretten.
 2. Kies je all you can eat restaurant op een drukke dag.
 3. Spreek af welke 2 vrienden als eersten gaan en welke als laatst.
 4. De eerste 2 vrienden gaan naar binnen en beginnen hun buik vol te eten.
 5. Vervolgens als hun buik vol zit en de helft van de tijd om is doen deze 2 vrienden net of zij buiten gaan roken en ze trekken hun jas pet enz. aan.(je kunt ook variëren om in 2 beurten te wisselen van persoon.
 6. Eenmaal buiten aangekomen wissel je met de desbetreffende vriend van jas trui en pet en vervolgens loopt die vriend alsof hij gewoon is wezen roken weer naar binnen.
 7. Deze 2 vrienden eten hun buik ook vol en rekenen vervolgens ook af.
 8. Ga na het afrekenen naar buiten en geniet van de leuke en vooral lekkere avond die je hebt gehad.

Zo zie je maar, ook jij kan lekker goedkoop all you can eat eten zonder krapbijkas te zitten. Voor meer leuke trucs kijk op krapbijkas.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *