Korting Efteling

Korting Efteling

Ook bij de Efteling kun je in aanmerking komen voor leuke kortingscodes die je het leven net wat makkelijker maken. Zeg nou eerlijk, een dagje uit is super leuk, maar een dagje uit met veel korting dat is nog ongeveer 10 keer zo leuk. Voor de Efteling zijn er veel verschillende inzetbare tactieken om korting te krijgen. In deze blog gaan we dus haarfijn uitleggen op welke manier jij aan deze korting kan komen en hoe je dus een veel goedkoper ticket voor de Efteling kan bemachtigen.

Efteling hun eigen site

Als eerste kun je een kijkje nemen op efteling.com/specials/tickets-met-korting, daar vind je momenteel een kaartje met 2 euro korting per kaartje. Echter vinden we deze korting niet echt denderend. Voor meer korting kijken we verder naar specialere aanbiedingen.

Ben je namelijk jarig tussen december en januari kun je tijdens de lockdown alvast een ticket reserveren met 12 euro korting. Wat veel mensen vergeten is dat de Efteling dit altijd doet als je jarig bent. Dus mocht je in een periode naar de Efteling willen kun je beter wachten tot de maand dat je jarig bent. Dit scheelt je ongeveer 25% op het originele ticket. Let op je kan alleen de 2 euro korting en verjaardag korting niet tegelijk gebruiken. Op de site kun je momenteel ook een giftcard van 50 euro winnen door mee te doen aan een actie.

Mocht je iemand kennen die een Efteling abonnement heeft dan kun je hiermee vriendentickets kopen voor 22,50. De maximum voor deze vriendentickets ligt wel op 2. Toch is dat tijdens de huidige maatregelen prima te doen, want met meer dan 3 personen kun je momenteel toch heel weinig.

Air Miles

Ook Air Miles zijn inzetbaar bij het kopen van een Efteling. Met vijf duizend air miles krijg je 50 euro korting, met tien duizend air miles kun je 100 euro korting krijgen. Dit zou ideaal zijn als je ze toch nog hebt, anders is de korting met Air Miles niet voor u, maar raden we je aan de volgende tip zeker te bekijken.

Op Acties.nl kun je namelijk nu 50% korting krijgen op een Efteling ticket. Dit scheelt je ongeveer 22 euro per ticket wat een dagje uit naar de Efteling extra aantrekkelijk maakt. Vind jij dit een top deal? Ga dan in december nog kijken op deze site voordat de actie is afgelopen.

Zie ook de blogs: korting bij Domino’s en korting bij Zalando  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *