Gratis verjaardagskaart

Gratis verjaardagskaart

Iedereen kent het wel, je hebt een verjaardag meer bent vergeten een cadeau te halen en je zit krap bij kas. Wat moet je dan doen?  Je haalt snel een kaartje of een ander leuk kleinigheidje. Wat nou als ik je zou vertellen hoe je zelfs een gratis verjaardagskaart kunt regelen… dan zit jij straks nooit meer krap bij kas.

Waar haal je jou gratis verjaardagskaart vandaan?

Boekenwinkels
Dat is natuurlijk de vraag die jullie jezelf nu afvragen, ja leuk die gratis kaarten maar…. Waar kan ik ze halen? je kunt deze kaarten op verschillende plekken halen. allereerst kun je altijd langs een boekenwinkel gaan als de Bruna. Vaak hebben zij leuke acties waarbij je bij een aankoop een gratis kaart erbij krijgt. Deze acties zijn vaak rond de kerstdagen en oud en nieuw.

Kringloop
Bij veel plaatselijke kringlopen en rommelmarkten zijn vaak bakken met gratis verjaardagskaarten te vinden. Ook is er altijd de mogelijkheid om te onderhandelen bij zulk soort locaties. Het is zeker het proberen waard dus.

Marktplaats
Het moet net je smaak zijn, maar zo u en dan zijn er wel eens partijen verjaardagskaarten gratis af te halen via marktplaats. Zoals ik al zei, het moet je smaak zijn, maar het is zeker de moeite waard om te kijken. Op deze manier kun jij een voorraad in huis nemen aan gratis verjaardagskaarten.

Internet
Ook op internet zijn digitale verjaardagskaarten te vinden. De winkel van tegenwoordig bied ons het grootste aanbod aan gratis verjaardagskaarten. Maar dat is niet alles, zelfs kerst, rouw en geboortekaartjes zijn er gratis te vinden. Ook zijn er opties om een tekst toe te voegen, een envelop en hem zelfs te laten versturen. En dat allemaal gratis, wie houd daar nou niet van?

Onze top 2 gratis verjaardagskaarten websites

  1. https://www.gocards.nl/
    Op deze website kan je een heel groot aanbod aan gratis kaarten vinden. Van kerst tot verjaardag tot geboortekaarten, alles is hier te vinden. Ook kunt u een eigen tekst toevoegen. Een nadeel aan deze website is dat het een e-card is en dat de persoon de kaart enkel en alleen op de e-mail zal ontvangen. Een leuke idee voor een lange afstandsrelatie of een collega maar minder voor leuk voor een goede vriend.
  2. https://www.original-cards.com/nl/verjaardagskaarten.html
    Deze website biedt je wederom weer een groot aanbod, echter heb je hier een hoop extra opties die je gratis kunt toevoegen aan je digitale verjaardagskaart. Denk hierbij aan animaties en muziekjes. Super geinig toch, en dat allemaal voor niks. Echter verstuurt deze site alle kaartjes ook enkel via de mail.

Zo zie je maar dat je overal geld op kunt besparen, en wie houd daar nou niet van? Wij van Krapbijkas in ieder geval wel. Weten jullie nog een plek waar je gratis verjaardagskaarten kunt halen of weet je een andere truc om geld te besparen? Laat het weten in de reacties of stuur ons een e-mail. Wil je ook weten hoe jij nooit meer krapbijkas kunt zitten? Neem dan een kijkje bij onze andere blogs voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *